ISABEL HOOGVLIETS

Hola! Ik zal mij even voorstellen; mijn naam is Isabel Hoogvliets, oprichtster en eigenaresse van de webshop Catchy Match. Vanaf jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met mode en vond ik het leuk om de trends op de voet te volgen. Door mijn interesse in deze branche ontstond al snel mijn droom om, als ik ooit ouder zou zijn, mijn eigen winkel in de modebranche te hebben. En voilà, na lang dromen is het dan eindelijk zover. Ik kan met trots zeggen dat ik mijn eigen webshop heb waarin mijn passie voor mode en creativiteit samenkomt.

NIEUWE HYPES EN TRENDS OP HET GEBIED VAN MODE

Catchy Match houdt zich continue bezig met het bekijken en analyseren van de nieuwste hypes en trends op het gebied van mode.  In haar assortiment probeert zij dan ook onderscheid te maken deze twee ontwikkelingen. Er zit namelijk een duidelijk verschil tussen deze twee. Hypes zijn namelijk, hoe leuk ze soms ook zijn, vaak van korte duur. Daarentegen zijn trends dit niet, want trends zien we over het algemeen terug voor een langere periode. 

Catchy Match vindt het dan ook belangrijk om deze twee ontwikkelingen altijd in haar achterhoofd te houden. Zo probeert zij namelijk op haar webshop zo veel mogelijk items aan te bieden die voor een langere periode in de mode zullen blijven! Het zou nou eenmaal zonde zijn als mode items maar één keer worden gedragen en daarna terug in de kast worden gehangen of zelfs worden weggegooid. Heb jij een trend gespot die Catchy Match absoluut niet mag missen. En wil je deze te gekke trend ook terug zien in het assortiment van Catchy Match? Vul dan het contactformulier in en wie weet vind je jouw trend terug op de webshop van Catchy Match!

Unieke matchende kleding accessoires 4 vrouwen

EYE CATCHER

Tegenwoordig zijn er steeds meer nieuwe vintage winkels of toffe online webshops waar je unieke producten wel kan halen.  Echter hebben veel mensen geen idee waar zij op zoek moeten gaan naar de must haves die zij zoeken. Catchy Match wil deze mensen een webshop bieden waar al deze must haves samenkomen. 

Catchy Match is een webshop waarbij je een gevarieerd assortiment met allemaal toffe items. Door het verschil in assortiment en items vind je bij Catchy Match altijd iets wat bij jouw stijl aansluit en dit ook nog voor een betaalbare prijs!

HERGEBRUIK JE OUDE SPULLEN

Sta je net op het punt om bijvoorbeeld die oude jas of dat oude tasje weg te gooien? Think twice. Hergebruiken staat steeds meer centraal in onze samenleving! Door simpelweg tweedehands kleding en andere items een tweede leven te geven, bespaar je kilo’s CO2 uitstoot.

Neem bijvoorbeeld jouw oude tasje die al jaren in de kast hangt. Catchy Match verkoopt een oplossing waardoor je hoeft niet per se een nieuw tas te kopen om je outfit weer compleet te maken. De verschillende bag straps kunnen ook je oude tas weer helemaal hip maken. Hoe werkt het? Sluit gewoon een andere bag strap op jouw ‘oude’ tasje. Zo makkelijk en je hebt toch elke keer weer een ‘nieuw’ tasje zonder een compleet nieuw tasje te kopen! 🙂

VOLG JE ONS AL?

Winkelwagen